Diskuzní forum sandonorico.info
Nejsi přihlášen
Ahoj kovbojové... Uz mate pripravene své kolty proklate nizko u pasu?? Blizime se k nebezpecnemu mestu, kde je na kazdem rohu schovany bandita s nabitou zbrani... o nebezpecne prestrely nebude nouze... Kdo nebude pripraven a nebude mit rychle ruce skonci pod neblizsi hromadou kameni s drevenym krizkem nad sebou...
PS: Staci si koupit nekde v hrackach kolt na kapsle... Lepe nejaky kovovy. Cena je cca 100,- a naboje (kapsle) stoji kolem 30,-. Kolty budou strilet az do konce tabora... ![]()
Kolt a sakkra to bude asi pěkně hustýýý co ? A taky pořádný kostýmy ..ne že to odfláknete jak minule ... Doufám že pojedou všichni ,zvlášť ti kteří se nám ještě neukázali v dobovým... Už se moc těším
a mám pár dost dobrých her při kterých se dost zasmějeme
Svato... Vedel jsem, ze nezklames... Ale jak rikas, doufam, ze nas pojede dost... A o tom, ze to bude dost vostry, vo tom nepochybuj... ![]()
JO ..Hele napadlo mě že by jsme mohly ( my ženy a mladší dívenky ) zatancovat mužům pravý nefalšovaný kankán .... pokusím se ho naučit ,abych mohla naučit i vás a abychom předvedly mužům co v nás je ALE .. Myslíte že by jste si mohly udělat nebo půjčit kankánové sukně ? Já vím je to možná moc ,ale aby to bylo ze vším všudy .Nebo se aspoň pokuste si sehnat sukně do pasu.
No dobrý tak stačí ty sukně do pasu (dlouhé sukně do pasu ).Nebudeme zase přehánět ![]()
Ahoj ..hele v Sobotu si berete kovbojský ne doufám ?
No jasně!! Prý tam chodí 80% lidí v kostýmech, tak se nenecháme zahanbit ![]()
A kankán je skvělej nápad, Sváťo ![]()
Na sobotu se uz mooc tesim, uz mam vsechno
....ale je mi lito, ze na vypravu jet nemuzu, protoze jedem na lyzak
Tak si to tam uzjte a udelejte hodne fotek, at mam o vsem prehled ![]()
No to snad ne Danco??? No ale co se da delat, no... Tak si to tam uzij...
Jj taky si myslím že kankán bude super...ale Dančo hlavně že jedeš na country bál
a fotit budeme neboj ![]()
Ahoj... Tak co pistolnici?? Uz mate prichystany svy kolty??? Myslim, ze budou potreba...
Diky vsem za dobrou praci pri realizaci vypravy... ![]()
Dějujeme za skvělý program .... ![]()
Výborná výprava! Opravdu se povedla ![]()
Nazdárek, taky souhlasím že se tato výprava povedla
Prostě supr připravený program... víc takovejch ![]()
Program muze na papire byt dobry jak chce, ale to provedeni dela 80%... Diky vsem hercum... ![]()
A vyhlasuji soutez o pocet podivani na stranky, jestli uz tam nejsou fotky... ja se vcera podival 38x... Ale fotky porad nikde... ![]()
já se dívám tak 2 krát za den .......ALE POŘÁD NIC !!!
No teda Babčo ..chybí tam oběšenec sakra ! Jsem se chtěla podívat jak jsem vypadala a ty to tam nedáš .
jo presne
a jeste tam prihod nejaky ty bojovy sceny... proste vseckooooo
at je se na co koukat ![]()
Ano Doktore souhlasím ![]()
Ahoj... do kroniky jsem vlozil zapis z jarni Zastavky...
Ahoj Indošu ten program na stěnu máme vymyslet celej nebo ho máš vymyšlenej a my máme udělat jenom nějáký hry ?