Diskuzní forum sandonorico.info
Nejsi přihlášen
Dneska mě Slávek potvrdil termín na tábor 1.8.-13.8. (bohužel jinak to nejde). V pondělí pošlu přihlášky spolu s "Dopisem rodičům" a termíny jarních výprav. Taky sem vložil tábor na cesketabory.cz . http://www.cesketabory.cz/tabory/1188-lt-skryje.html
Ach jo a už jsme doma
......... tento rok byl tábor opravdu skvělej
spoustu suprových zážitků a hlavně lidí !
Zdá se že je tábor rok od roku lepší ....... tak doufám že i když byl tento tábor opravdu hodně dobrej že příští bude ještě lepší ....... a doufám že budou hodně často výpravy ať se můžeme vídávat co nejčastěji ! ![]()
Chtěla bych všem poděkovat za nádherných čtrnáct dní,tento rok jsem si to opravdu stoprocentně užila a hlavně nebyl absolutně žádný problém,vše klapalo jak hodinky,všichni jste byli skvělí,jen tak dál. Děkuju,snad budeme v tomhle tempu pokračovat dál. A hlavně ve stejném složení.
Přidávám se ke Katce... Moc všem děkuji za tábor, letos byla jestě lepší parta než vloni, ale především nám vyrůstají dvě velmi nádějné instruktorky, výborné holky s dobrou povahou. Tak se nenechte odradit!!!!!
A těm, co s námi jezdí již delší dobu děkuji za krásných 7 let plných nezapomenutelných zážitků... Opravdu díky...
Bylo to příjemně prožitých 14 dní s přáteli, díky..
A mimochodem už se ví termín potáborové "oslavy" u Lucky? Dejte vědět, už se těším =o)
Babco... opravdu nadherne fotky....
jj Babčo fotky jsou fajnéé ......
Ahojky Babčo, chtěla jsem se zeptat na kdy plánujete letošní tábor, jelikož bych ráda jela, ale od 11. 7. - 17. 7. a 23. 7. -1. 8. nemuzu, tak jestli by to nemohlo bejt az od srpna. Dík za odpověď, Ája
Ajo... mrkni na stranky, je to tam uz asi půl roku uvedeny...